Για τη συνάντησή του με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ της Βρετανίας αλλά και τις πρώτες μέρες του στον θρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε την ανάρτηση για τον Κάρολο που έγινε viral και έγραφε ότι ο 73χρονος βρίσκει δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή του και επισήμανε πως όλοι νομίζουν πως οι πρίγκιπες δεν κάνουν τίποτα στη ζωή τους. Ο Κάρολος είναι επικεφαλής εκατοντάδων φιλανθρωπικών οργανώσεων, με έναν από αυτούς να είναι και οι «Φίλοι του Αγίου Όρους».

Για την έως τώρα δράση του Καρόλου δήλωσε ότι αλλάζει κοστούμι 8 φορές την ημέρα, γιατί αντιπροσωπεύει το Στέμμα και έχει πολύ πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «η εικόνα των αδερφών μαζί, είναι η αντιπροσώπευσις του Στέμματος» ενώ για τη συμφιλίωση του Ουίλιαμ και του Χάρι, την χαρακτήρισε «πρώτη επιτυχία» του Καρόλου, ενώ δεύτερη επιτυχία ήταν η ομιλία του καθώς «κανείς δεν περίμενε ότι θα μιλήσει με αυτόν τον τόνο, τον σοβαρό και τον μεστό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χρήστος Ζαμπούνης αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Κάρολο. «Την πρώτη φορά που τον είδα ήταν στη βάπτιση της Μαρίας-Ολυμπίας στην Κωνσταντινούπολη, ήταν νονός, πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και στη συνέχεια σε όλες τις εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας» περιγράφει.