Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια συζήτησής το πρωί της Τρίτης με τον Τριαντάφυλλο, τόνισε μεταξύ πως «μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή».

Η συνομιλία τους που ολοκληρώθηκε με… ατάκα -«φωτιά» της γνωστής παρουσιάστριας, ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής τής αποκάλυψε ότι θα της γράψει τραγούδι, με την ίδια να μένει αρχικά «άφωνη» και στη συνέχεια να αυτοσαρκάζεται δείχνοντας ότι διαθέτει άφθονο χιούμορ.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ...

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ να τραγουδήσω; Όταν χορεύω όλοι κάνουν ζάπινγκ

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα γράψει για την Κατερίνα Καινούργιου με τον διάλογο που ακολούθησε μεταξύ τους να έχει ως εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ να τραγουδήσω; Με έχεις δει να χορεύω και όλοι κάνουν ζάπινγκ. Είμαι χάλια, όλα χάλια.

Τριαντάφυλλος: Σε έχω ακούσει και να τραγουδάς. Εσένα δεν σου αρέσει να σου λένε καλά λόγια. Νομίζεις ότι κάποιος σου λέει καλά λόγια για να σε «γλείψει».

Κατερίνα Καινούργιου: Βρε αγάπη μου! Πες μου ότι φοράω ωραία ρούχα, ότι ντύνομαι ωραία, αλλά φωνή και ρυθμό…

«Γιατί να σου πω για κάτι ψεύτικο; Τα ρούχα είναι ψεύτικα», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, με την Κατερίνα Καινούργιου να πετάει ατάκα -«φωτιά».

«Μα, ψεύτικη είμαι όλη! Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια γελώντας, με όλους τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής να ξεσπούν σε γέλια.

">
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!