Ξεκίνησε τις αναρτήσεις στο Instagram ο ράπερ 50 Cent αφού ήταν μέσα στους όρους για να «σπρώξει» η κυβέρνηση χρήματα ύψους 75.000€ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων προκειμένου να αναφέρουν τον ΕΟΤ στις προσωπικές τους σελίδες στα social

H κυβέρνηση κατέβαλε το ποσό των 75.000 ευρώ τόσο στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και στον γνωστό ράπερ, προκειμένου να αναφέρουν τον ΕΟΤ στις προσωπικές τους σελίδες στο Instagram.

Tο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ράπερ είναι ένα από τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ προκειμένου να στηρίξει χορηγικά τη συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα την Κυριακή.

Σειρά έχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός…

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από τη συναυλία αναδεικνύοντας έτσι και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού -που κι αυτό ήταν στόχος του Οργανισμού να αναδειχθεί όταν έκανε την συμφωνία.

Επίσης υπάρχουν πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής, ενώ τονίζουν τις δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">