Υπάρχουν κάποια ζώδια που τις φετινές Απόκριες πρόκειται να περάσουν πολύ ευχάριστες στιγμές και να απολαύσουν αυτό το χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, αύριο Παρασκευή (24/2) η Σελήνη πρόκειται να περάσει στον Ταύρο, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα και συνθήκες που θα ευνοήσει τις κοινωνικές μας σχέσεις.

Η Σελήνη εφόσον είναι στον Ταύρο δίνει την προσοχή της στο φαγητό και το ποτό, την κοινωνική ζωή, πράγματα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στις Απόκριες.

Παράλληλα, την Κυριακή που θα γίνει η μετακίνηση της Σελήνης στους Διδύμους μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, θα υπάρχει μία γενικότερη αστεία και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και οι σχέσεις μας με τους φίλους μας θα αναθερμανθούν. Θα μπούνε για αυτό τριήμερο στην άκρη τα προβλήματα και τα καθημερινά μας άγχη και θα προγραμματιστούν εκδρομές και βόλτες.

Όλα τα ζώδια πρόκειται να απολαύσουν αυτό το χρονικό διάστημα και να το ζήσουν, ωστόσο 3 από αυτά πρόκειται να περάσουν αξέχαστες Απόκριες.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ανήκουν στα ζώδια που έχοντας ήδη τον Δία και την Αφροδίτη, η διάθεσή τους είναι ήδη πολύ ανεβασμένη. Η Σελήνη στον Ταύρο πρόκειται να τους κάνει λίγο σπάταλους όσον αφορά την διασκέδαση και την καλοπέρασή τους, ωστόσο αυτό είναι κάτι που χρειάζονται, καθώς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν δυσκολευτεί πολύ.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι ζώδια που θα περάσουν επίσης ένα ονειρεμένο τριήμερο, καθώς θα νοιώσουν ότι παίρνουν μία ανάσα από την καθημερινή ρουτίνα και παράλληλα θα μπορέσουν να απολαύσουν τις κοινωνικές επαφές με τους φίλους τους και να οργανώσουν ενδιαφέρουσες εξόδους. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να κανονιστεί ξαφνικά μία μίνι εκδρομή ή ένα ταξίδι περισσότερων ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θα περάσουν πολλές στιγμές γεμάτες ερωτισμό και θα κάνουν πολλές νέες γνωριμίες. Οι μεν δεσμευμένοι θα έρθουν πολύ κοντά με τον σύντροφό τους και οι ελεύθεροι θα ενταχθούν σε νέες παρέες, θα γνωρίσουν καινούργια πρόσωπα και θα φλερτάρουν συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!