Πέντε ποpνοσταρ έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα μόλις τριών μηνών από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018, με διαφορετικό τρόπο, αλλά οι αιτίες ήταν κοινές.

Πρώτη βρέθηκε νεκρή στον ύπνο της η 35χρονη Καναδή ποpνοσταρ Shyla Stylez στις 9 Νοεμβρίου, με τις φήμες να αναφέρουν ότι ο θάνατος προκλήθηκε από υπερβολική δόση.

Περίπου έναν μήνα μετά, νεκρή βρέθηκε η 23χρονη ανερχόμενη ηθοποιός August Ames, η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αρνηθεί να γυρίσει σκηνή με έναν ηθοποιό που έκανε σeξ χωρίς προφύλαξη με άνδρες και γυναίκες. Τα social media της εναντιώθηκαν και ο σύζυγός της δήλωσε αργότερα «ότι ο θάνατός της οφείλεται στους χρήστες που της επιτέθηκαν».

Οκτώ ημέρες αργότερα ακολούθησε η 31χρονη Yuri Luv, η οποία βρέθηκε νεκρή γύρω από άδεια μπουκάλια με οπιούχα χάπια. Η βρογχοπνευμονία από την οποία πέθανε στον ύπνο της, προκλήθηκε από υπερβολική δόση χαπιών.

Ακολούθησε η 20χρονη Olivia Nova στις 7 Ιανουαρίου στο Las Vegas. Πέθανε από σηψαιμία στα νεφρά. Την ανακάλυψαν αρκετές ώρες μετά τον θάνατό της, με το δωμάτιο να είναι γεμάτο από φάρμακα για τα νεφρά.

Η Olivia Lua ήταν η τελευταία σε αυτόν τον θλιβερό κατάλογο. Η 23χρονη βρέθηκε νεκρή στις 19 Ιανουαρίου σε κέντρο αποτοξίνωσης, όπου προσπαθούσε να πολεμήσει τον εθισμό της στα συνταγογραφούμενα χάπια. Τα μηνύματά της στο διαδίκτυο όπως «χωρίς αγάπη» και «το αισθάνομαι παντού, τίποτα δεν με φοβίζει πια», κατέδειξαν την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!