Ταξίδια

Δημοσιογράφος βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να υποδεχθεί τους τουρίστες μετά το άνοιγμα των συνόρων, αλλά υπέπεσε σε… γκάφα.
Με αφορμή την άφιξη των πρώτων τουριστών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» έστειλε συνεργείο για να καταγράψει τις στιγμές. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Άρης Σαλβάνος στάθηκε άτυχος, καθώς ο τουρίστας που σταμάτησε έξω από την αίθουσα αφίξεων μιλούσε ελληνικά, ενώ εκείνος του απηύθυνε το λόγο στα αγγλικά.
«Good morning, welcome to Greece. Do you speak English?», ρώτησε ο δημοσιογράφος τον τουρίστα, για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «Ελληνικά». Όπως έγινε γνωστό, ο εν λόγω τουρίστας έχει την οικογένειά του εδώ και γνωρίζει άπταιστα τη γλώσσα μας.