Η Daily Telegraph για ακόμη μία φορά υμνεί τη χώρα μας, καθώς προτείνει 15 ελληνικά νησιά για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές.

Μάλιστα, ο συντάκτης του άρθρου σημειώνει ότι «οι διακοπές στα ελληνικά νησιά μοιάζουν με τονωτικό μετά από έναν μακρύ χειμώνα.

Ποιος θα μπορούσε να απορρίψει μία ή δύο ασφαλείς εβδομάδες ήλιου και νόστιμου φαγητού που σερβίρεται σε παραθαλάσσια ταβερνάκια;

Καλύτερο νησί για παραλίες ανακηρύσσεται η Ζάκυνθος, η οποία εντυπωσιάζει με το μοναδικό ναυάγιο. Ως καλύτερος οικογενειακός προορισμός με την ατμοσφαιρική παλιά πόλη της ορίζεται η Κέρκυρα.

​​​​​​​Ακολουθεί ένα μη κατοικήσιμο νησί ως το κορυφαίο όλων για την πλούσια ιστορία του, που είναι η Δήλος. Δίπλα στη Δήλο κάνει την εμφάνισή της η Μύκονος για τα καλαίσθητα ξενοδοχεία της.

​​​​​​​«Πρωταθλήτρια» Ελλάδος στη γαστρονομία είναι η Κρήτη και ακολουθούν τα Κουφονήσια, που κερδίζουν την εθνική πρωτιά για τη γαλήνη και την ηρεμία που εκπέμπουν.

​​​​​​​Η Τήνος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ως το νησί με τα πιο διαφορετικά και «εξωγήινα» τοπία σε όλη την Ελλάδα. Η Άνδρος, για ακόμη μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις ως παράδεισος για τον περιπατητικό τουρισμό.

​​​​​​​Σύμφωνα με τo άρθρο, η Σύμη προσφέρεται για τα ζευγάρια και η Σκύρος για υγιή νου.

Η Κάρπαθος ξεχωρίζει για τη μοναδική παράδοσή της, η Σαντορίνη για την ασύγκριτη θέα της, η Ρόδος για τη νυχτερινή ζωή που προσφέρει σε αφθονία και η Λευκάδα για τα θαλάσσια σπορ της. Στη λίστα υπάρχει και η Σκόπελος, η οποία αποσπά διπλή διάκριση για τις βίλες και τα αξιοθαύμαστα μοναστήρια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​«Το συναισθηματικό δέσιμο με το Mamma Mia και οι ποιοτικές επιλογές της Σκοπέλου για ασφαλή διαμονή είναι ακριβώς τα συστατικά για ιδανικές διακοπές που επιζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης, μακριά από τον συνωστισμό και την τυποποίηση», εξηγεί, σε σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.