Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του οπερατέρ του Mega, Θάνου Μαθά. Ήταν ένας από τους παλαιότερους οπερατέρ με μακρά θητεία στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Οι συνάδελφοί του και οι άνθρωποι που τον γνώρισαν, μιλούν για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες στον κλάδο του, με πάθος και ήθος στη δουλειά του.

Ο Θάνος Μαθάς, έχασε τη μάχη, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις αρχές Μαΐου. Ο οπερατέρ που το τελευταίο διάστημα κάλυπτε τη νυχτερινή βάρδια στο Mega, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», εκεί όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τραγική είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε ο Γιώργος Οικονομέας, σήμερα το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». «Ο Θάνος Μαθάς, ο αγαπημένος δικός μας οπερατέρ εδώ στο Mega, έφυγε σήμερα το πρωί για πάντα από κοντά μας. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη στις 5 Μαΐου. Κάλυψε ως οπερατέρ τα πιο σημαντικά γεγονότα, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του και στον ελληνικό κινηματογράφο αφού εργάστηκε σε πολλές ταινίες. Πάτερας δύο παιδιών… Καλό ταξίδι από όλους μας εδώ», είπε φανερά συγκινημένος.