Πώς σχολίασαν στο πρωινό του Αντ1 ο Γιάννης Μπεζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης τις αιχμηρές δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη σχετικά με τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα;

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρω1νό» ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, με αφορμή το ανέβασμα της αριστοφανικής κωμωδίας «Λυσιστράτη». Η Φαίη Σκορδά ζήτησε από τον Πέτρο Φιλιππίδη να σχολιάσει την αιχμηρή κριτική που είχε ασκήσει πρόσφατα η Ελένη Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα.

«Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι. Τίποτα δεν είναι.» ήταν η δήλωση της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο.

Όσο για την Πάολα, είχε πει: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της… Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, είπε: «Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τους άλλους. Αυτή είναι δουλειά του κοινού».

«Έτσι είναι πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στη Βιτάλη!», είπε η Φαίη Σκορδά. Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης της απάντησε: «Ο καθένας πρέπει να σέβεται τον άλλον. Δεν πρέπει να σεβόμαστε μόνο εμείς τη Βιτάλη, αλλά και η Βιτάλη πρέπει να σέβεται τους άλλους!».

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε ότι διαφωνεί ανοιχτά με την Ελένη Βιτάλη. «Εγώ διαφωνώ με τη Βιτάλη ανοιχτά. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν η Βιτάλη είναι καλή τραγουδίστρια. Αυτό θα το κρίνει ο χρόνος και ο κόσμος. Αυτά είναι δικές μας υποθέσεις και δεν αφορούν τον κόσμο! Τελείωσε! Εγώ έχω άποψη σε αυτό το πράγμα. Τελείωσε», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Για να τελειώσουμε, επειδή ο Αντώνης είναι φίλος μου, θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος τραγουδιστής. Είναι η δική μου προσωπική άποψη!».