O πρώτος παίκτης που βρέθηκε μπροστά στους κριτές είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου που είναι 20 ετών. Αν και σπουδάζει υποπλοίαρχος, έβαλε πλώρη για να κερδίσει τους κριτές.

Ο 20χρονος που ασχολείται μόλις έξι μήνες με το μόντελινγκ, εντυπωσίασε και τον νέο μέντορα του ριάλιτι, Γιώργο Καράβα, ο οποίος του είπε πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές να γίνει ένα μοντέλο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Ειδικά όταν ο νεαρός που ασχολείται με τη ναυτιλία και ζει στην Αθήνα εμφανίστηκε με μαγιά μπροστά στην κριτική επιτροπή, δέχτηκε πολύ κολακευτικά σχόλια από όλους τους κριτές.

Σε ερώτηση του κ. Σκουλού, ο 20χρονος απάντησε πως έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής μόνο με φωτογραφίσεις εσωρούχων, ενώ ο κ. Μπράτης τον χαρακτήρισε «κούρο» την ώρα που πόζαρε.

Από την πλευρά της, και η Βίκυ Καγιά του είπε πως είναι ο πρώτος παίκτης που έχει ποζάρει τόσο ωραία και τον αποκάλεσε «άγαλμα» και «αρχαίο Έλληνα» που καθώς διαθέτει μια κλασική ομορφιά.

Και η Ζενεβιέβ Μαζαρί τόνισε πως ο παίκτης «από τη μέση και πάνω είναι η χαρά της γυναίκας» και του έδωσε ένα «ναι δαγκωτό».

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου πήρε «ναι» και από τον Άγγελο Μπράτη όσο και από τον Δημήτρη Σκουλό και πέρασε με επιτυχία στο bootcamp.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!