Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο έρχεται τη Δευτέρα 17/5 στο MasterChef. Πλέον, μετά και την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη, έχουν απομείνει 7 παίκτες, ο ανταγωνισμός εντείνεται και οι κριτές με την παραγωγή ετοίμασαν μια εξωτερική δοκιμασία με προδιαγραφές… Survivor.

Αρχικά θα ξαναδούμε μπλε και κόκκινες ποδιές. Ο Διονύσης έχει κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας και έχει πλεονεκτική θέση.

Στη μπλε ομάδα τοποθετεί τον Αλέξανδρο, τη Μαρίνα και τον Τζιοβάνι ενώ η κόκκινη ομάδα έχει έναν παραπάνω παίκτη και απαρτίζεται από τους Διονύση, Ιωάννη, Μαργαρίτα και Παύλο.

Ο Διονύσης επιλέγει στρατηγικά να χωρίσει τη Μαργαρίτα από τον Τζιοβάνι και να τους αποδυναμώσει. Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, ο Τζιοβάνι πιθανότατα είναι ο αρχηγός της μπλε ομάδας.

Οι ομάδες καλούνται αφού επιλέξουν υλικά και σκεύη να μεταφέρουν μόνοι τους και πεζή τις προμήθειες στον χώρο όπου θα γίνει η δοκιμασία, σαν να πήγαιναν σε στρατιωτική αποστολή. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε και τόσο καλά σε αυτή την ομαδική, το κλίμα είναι τεταμένο, οι ζημιές διαδέχονται η μία την άλλη και οι κριτές θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό από την απόδοση των ομάδων.

Aυτή η ομαδική θα τεστάρει τη φυσική τους κατάσταση, τις μαγειρικές τους ικανότητες αλλά και τις ψυχολογικές αντοχές των παικτών που όσο πλησιάζουν προς τον τελικό πιέζονται περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!