Εκτός «Super Κατερίνα» είναι και σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος απουσίαζε και την Παρασκευή από το πλατό, λόγω αδιαθεσίας.

Κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία μικρή αναφορά στον συνεργάτη της και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Όπως ξεκαθάρισε στον τηλεοπτικό αέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλειπε μετά από μια αδιαθεσία, η οποία τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, όπως τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου, ο παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή του Alpha.

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος και σήμερα, είναι καλύτερα από την Παρασκευή και αύριο θα είναι μαζί μας, μην αγχώνεστε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε πει για την απουσία του: «Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα. Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε στο πλατό. Δόξα τω Θεώ έχει μια αδιαθεσία αλλά όλα είναι καλά».

Πριν από λίγο καιρό, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού και παρέμεινε για μερικές ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!