Γυρίζοντας τον τηλεοπτικό χρόνο πίσω και ταξιδεύοντας στο παρελθόν της μικρής οθόνης, ανακαλύπτουμε στο χρονοντούλαπο στιγμές αγαπημένων καλλιτεχνών που προκαλούν συγκίνηση και νοσταλγία στα γιορτινά τηλεοπτικά ρεβεγιόν.

Τότε που αγαπημένοι παρουσιαστές υποδέχονταν γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές στα τηλεοπτικά πλατό, για να μετρήσουν αντίστροφα και να υποδεχτούν παρέα με τους τηλεθεατές (αλλά και ζωντανά) το νέο χρόνο.

Το 1968 παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Άλκης Στέας στην πρώτη απευθείας σύνδεση στην ελληνική τηλεόραση συνάντησε την σταρ της Ελλάδας Αλίκη Βουγιουκλάκη, στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Ενώ λίγα χρόνια αργότερα, την Πρωτοχρονιά του 1975 η Ελλάδα γιόρταζε με ξεχωριστό τρόπο, αφού ήταν η πρώτη ύστερα από επτά χρόνια Χούντας.

Οικοδεσπότες στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερς» με παρουσιαστές τον Νάσο Αθανασίου και τον Χρήστο Οικονόμου  και κεντρικούς προσκεκλημένους τη Νόνικα Γαληνέα και τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Το 1987 το «Καλλιτεχνικό Καφενείο» με τον Κώστα Φέρρη, Μίμη Πλέσσα και Βασίλη Τσιβιλίκα.

">

Ευχές από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Στράτος Διονυσίου με τον γιο του Άγγελο είχαν αναλάβει τη διασκέδαση της εορταστικής βραδιάς ενώ η Μιμή Ντενίση να κερδίζει το φλουρί της βασιλόπιτας.

Ακολουθούν τα λαμπερά χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης όπου στο μενού κύριο λόγο έχουν τα εορταστικά επεισόδια επιτυχημένων σειρών.

Οι Τρεις Χάριτες το 1990 και οι ανατρεπτικοί Απαράδεκτοι δύο χρόνια αργότερα.