Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις της Αλεξίας και της Νικόλ, την περασμένη εβδομάδα από το GNTM 5 τάραξαν τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία σε τέσσερα νέα κορίτσια να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ελληνικό διαγωνισμό μόδας που προβάλλεται από την τηλεόραση του Star.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, ξαναείδαν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των κοριτσιών που πήραν μέρος στο bootcamp και κατέληξαν σε τέσσερις – πολλά υποσχόμενες- κοπέλες.

Έτσι, στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/10), λίγο πριν την έναρξη του φετινού, πολυαναμενόμενου makeover, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις 13 διαγωνιζόμενες ότι μπαίνουν στο σπίτι τέσσερις ακόμα παίκτριες, τέσσερα νέα μοντέλα!

Αυτές είναι η Ραφαέλα, η Γεωργιάννα, η Ντορέλα και η Ειρήνη!

">

Με την είσοδό τους στον διαγωνισμό, τα συναισθήματα των ήδη μέσα στο GNTM μοντέλων ήταν ανάμεικτα. Κάποιες χάρηκαν, ενώ άλλες, όπως η Γιέβα και η Βικτώρια απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη. Η Γιέβα είπε μάλιστα, ότι δεν έχει κάποια προσωπική διαφωνία με τα νέα κορίτσια, αλλά θεωρεί άδικο που έγιναν ξανά 17 από 13 και πως ανυπομονεί να… φύγουν!