H συμμορία του La Casa de Papel επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Με ένα νέο teaser βίντεο, το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η κορεάτικη εκδοχή της επιτυχημένης ισπανικής σειράς που λατρέψαμε και στην Ελλάδα.

Η νέα σειρά θα έχει τίτλο Money Heist: Korea (Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα) και όπως αναφέρει η πλατφόρμα, πρόκειται για «ένα τολμηρό νέο όραμα της απόλυτης ληστείας».

">

Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενο teaser, το Netflix μας είχε συστήσει τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους πασίγνωστους χαρακτήρες της νέας σειράς.

Ένας από αυτούς είναι και ο Park Hae-soo που γνωρίσαμε μέσα από το Squid Game και θα υποδυθεί τον Berlin. Παράλληλα, ο Κορεάτης Υοο Ji-tae του Oldboy θα παίξει τον Professor, ενώ η Jun Jong-seo του Burning θα υποδυθεί την Tokyo.

Στο κορεάτικο La Casa de Papel θα παίξουν ακόμα οι: Lee Won-jong ως Moscow, Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Park Jung-woo (Rio), Lee Kyu-ho (Oslo) και Kim Ji-hun (Helsinki).

Αν είστε φαν του La Casa de Papel ή των κορεάτικων παραγωγών, ετοιμαστείτε, καθώς η κορεάτικη εκδοχή της Τέλειας Ληστείας έρχεται στο Netflix αρκετά νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην συνδρομητική πλατφόρμα στις 24 Ιουνίου.