Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, Χάρης Ρώμας, μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και έκανε επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου. 

Και προχώρησε σε επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου, για το αποτέλεσμα των εκλογών, κατηγορώντας την για αλαζονεία.

«Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία στις εκλογές και προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη – δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα – αμέσως ξεκίνησε μία μικροψυχία σε σχέση με το εάν θα πρέπει να χαρούν οι νικητές», σχολίασε ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έλεγαν αμέσως ως αντίλογο ότι βλέπουν αλαζονεία. Για την περίπτωση του κυρίου Γεωργιάδη, όλοι ξέρουμε ότι η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης χρειάζεται να είναι συναινετική, πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές. Δεν είναι χαζός ο κύριος Γεωργιάδης, ήθελε να πανηγυρίσει. Από το σημείο αυτό μέχρι να φορτώνεται όλη η Νέα Δημοκρατία αλαζονεία είναι άτοπο. Για την κυρία Πόπη Τσαπανίδου να πω ότι αλαζονεία είναι η δήλωσή της πριν από τις εκλογές ότι, εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πέσει ο κόσμος θύμα της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να καταλήξει: «Είναι όλα καταγεγραμμένα, τα παίζουν ξανά και ξανά. Και απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου ότι: “ναι, με τόσο καλό πρόγραμμα που έχουμε, θα είναι θύμα προπαγάνδας”. Άρα εκ των υστέρων το 41% των πολιτών πέφτει θύμα προπαγάνδας και δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι ψηφίζει».