Πολλά είναι τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στον «αέρα» μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

Τι γίνεται όμως όταν ο παρουσιαστής αποκαλεί τον καλεσμένο του με λάθος όνομα, αλλά και ο τελευταίος επιμένει να αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο;

Η απάντηση δόθηκε σήμερα «on air», στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Πιστεύοντας ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής σύνδεσης βρισκόταν «ο δήμαρχος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης», ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Φοίβος Παπαδάκης, επιχείρησε να τον ρωτήσει για τον 27χρονο πιλότο Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος καταγόταν από το Κιλκίς και έχασε τη ζωή του χθες -όπως και ο Χρήστος Μουλάς- στην πτώση του Canadair που επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο.

Δήμαρχος Κιλκίς, ωστόσο, είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν λοιπόν ο κ. Κυριακίδης, ο οποίος δεν ξεκαθάρισε ευθύς εξ αρχής στον παρουσιαστή το λάθος, αλλά μιλούσε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.

Ακολούθησε ο εξής… ασύλληπτος διάλογος:

Παπαδάκης: «Έχουμε μαζί μας τον κύριο Θεόδωρο Βαφειάδη, τον δήμαρχο Κιλκίς, καθώς ο 27χρονος Περικλής είχε καταγωγή από το Κιλκίς και φυσικά θρηνεί όλη η τοπική κοινωνία, όπως και όλη η Ελλάδα»

Κυριακίδης: «Καλημέρα. Μάλλον έχετε κάνει κάποιο λάθος. Παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης».

Παπαδάκης: «Έχετε απόλυτο δίκιο, μας συγχωρείτε».

Κυριακίδης: «Ναι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είναι ένα τρανταχτό λάθος. Δεν πρέπει να μπερδεύουν τους δημάρχους».

Παπαδάκης: «Κύριε Βαφειάδη, πείτε μου την ιδιότητά σας για να το διορθώσουμε»

Κυριακίδης: «Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Συγγνώμη. Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις συνδέσεις, να ξέρετε με ποιον μιλάτε. Ξανακάνετε το ίδιο λάθος»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Φοίβο Παπαδάκη να συνεχίζει, ωστόσο, να μην καταλαβαίνει και να τον αποκαλεί «κύριο Βαφειάδη», ο κ. Κυριακίδης αποφάσισε να πει ευθέως ποιος είναι, εγκαταλείποντας το τρίτο πρόσωπο: «Διορθώστε το, σας παρακαλώ. Σας ακούω, αλλά βλέπω ότι δεν έχετε διορθώσει ακόμα το λάθος. Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Μα, δεν είμαι ο κ. Βαφειάδης. Μιλάτε με τον κ. Κυριακίδη, δήμαρχο Κιλκίς»…