O διάσημος οικονομολόγος και επενδυτής Ρόμπερτ Κιγιοσάκι επέμεινε στην πρόβλεψή του ότι ήδη εχει ξεκινήσει ένα παγκόσμιο οικονομικό «τσουνάμι».

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως Credit Suisse, Deutsche Bank, Bank of Japan είναι έτοιμες προς κατάρρευση, οι ΗΠΑ θα σαρωθούν οικονομικά και θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και η Κίνα.

">

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (23%, 4.118 Votes)
  • Όχι (66%, 11.893 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 816 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 133 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 1.033 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.993

Loading ...

Ο Κιγιοσάκι συζήτησε για τα χρήματα, τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDCs), καθώς και το έργο CBDC «FedNow» της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, με τον George Gammon, τον παρουσιαστή του «The Rebel Capitalist Show», κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του «The Rich».

Συγκεκριμένα, οι δυο τους εξέφρασαν την ανησυχία τους για το «γιγαντιαίο οικονομικό τσουνάμι» που έρχεται, για το οποίο ειδικότερα ο Kiyosaki είπε πως θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, επειδή θα είναι παγκόσμιο.

«Credit Suisse, Deutsche Bank, Bank of Japan είναι προς κατάρρευση…  Και το πρόβλημα θα γίνει πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Και η Κίνα έχει επίσης πρόβλημα». Η Silicon Valley Bank ήταν το πρώτο θύμα.
Και μετά προέκυψαν τα προβλήματα στην ελβετική Credit Suisse και την Deutsche Bank.
Το επόμενο θύμα είναι η Τράπεζα της Ιαπωνίας.
(…) Θα βιώσουμε ένα παγκόσμιο κραχ.
(…) Βίωσα πολλά τσουνάμι, όλα στη θάλασσα».