Αυξάνεται διαρκώς η τιμή της βενζίνης και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ξεπεράσει -και μάλιστα αρκετά- τα δύο ευρώ το λίτρο, ακόμη και στα μεγάλα αστικά κέντρα! 

">

Η Ελλάδα συνεχίζει τον «πρωταθλητισμό» της ακρίβειας, με τους οδηγούς να αποφεύγουν όλο και περισσότερο τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω της τιμής των καυσίμων.

Όπως ανάφερε μάλιστα ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων Αττικής Άγγελος Τούντας υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η αμόλυβδη θα φτάσει πάνω από τα 2 ευρώ.

«Στο τέλος Αυγούστου η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης θα έχει ξεφύγει. Ήδη βρισκόμαστε στις 15 του μήνα. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου η τιμή της θα έχει ξεφύγει και ίσως δούμε στα μεγάλα αστικά κέντρα η  τιμή της αμόλυβδης να πάει αρκετά πάνω από τα επίπεδα των 2 ευρώ» σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων Αττικής.

«Πιστεύω ότι η τιμή της αμόλυβδης στην Αθήνα θα πάει πάνω από τα  2 ευρώ έτσι όπως βλέπουμε τις προβλέψεις και βάσει των εξελίξεων» πρόσθεσε. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολύ μεγάλες αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης.

«Θα σας πω ενδεικτικά ότι τις 2 προηγούμενες ημέρες υπήρξε μια ύφεση. Αυτή η ύφεση δεν φάνηκε. Τελικά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να λέμε ότι σήμερα υπάρχει μια μέση τιμή στη βενζίνη 1,96 ευρώ το λίτρο αλλά αυτή δεν είναι αντιπροσωπευτική» σχολίασε.