Σε νέες δραστηριότητες ανοίγεται γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για τον όμιλο Σκλαβενίτη που τώρα εισέρχεται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα η επέκταση του σκοπού της εταιρείας σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEWS24/7 αφορά στην:

  • Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Σχολών και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου ένα και δύο) επαγγελμάτων σχετιζόμενων με το Λιανικό Εμπόριο.
  • Έκδοση, διακίνηση και εμπορία βιβλίων, φυλλαδίων, περιοδικών και εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
  • Διοργάνωση πάσης φύσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων καθώς και τον σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους και άνεργους.

Στην πορεία μένει να διευκρινισθεί εάν η επέκταση του σκοπού της Σκλαβενίτης αφορά σε ήδη δραστηριότητες που πραγματοποιεί (π.χ. σεμινάρια εργαζομένων) που “κωδικοποιήθηκαν” και προστέθηκαν στις δραστηριότητες της εταιρείας ή για κάτι πιο μεγάλο, στα πρότυπα σχολών που έχουν αναπτύξει οι μεγάλοι παίκτες του κλάδου λιανεμπορίου παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Tesco, και της Lidl.

Υπενθυμίζεται ότι η Σκλαβενίτης είναι τόσο η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου με πάνω από 22.000 προσωπικό όσο και η μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση στην χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εξελίξεις και η χρήση νέων τεχνολογιών στον συγκεκριμένο τομέα απαιτεί συνεχή εκπαίδευση από την πλευρά των εταιρειών οι οποίες συνήθως προσφεύγουν σε συνεργασίες με εξειδικευμένα ΙΕΚ.