Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν φέτος οι καταναλωτές που σκοπεύουν να τιμήσουν την παράδοση και να απολαύσουν τον οβελία στο Πασχαλινό τραπέζι. 

Όπως όλα δείχνουν, μετά τις νέες αυξήσεις στις τιμές του κρέατος οι καταναλωτές σκοπεύουν να αγοράζουν μικρότερες ποσότητες.

Συγκεκριμένα, το αρνί πέρσι κυμάνθηκε γύρω στα 13 ευρώ ενώ φέτος η τιμή αναμένεται να φτάσει στα 14 ευρώ.

Το μοσχάρι γάλακτος από 14 ευρώ ανέβηκε στα 20.

Οι περισσότεροι καταναλωτές πρόκειται να μειώσουν σημαντικά τις ποσότητες και να αλλάξουν τις προτιμήσεις.

Για παράδειγμα, αντί να αγοράσουν ένα αρνί ή κατσίκι ολόκληρο, φέτος θα επιλέξουν να πάρουν μισό αρνί και να το κάνουν στον φούρνο, ώστε να τους βγει πιο οικονομικό το Πασχαλινό τραπέζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!