Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Αλάσκα, το οποίο απεικονίζει τη στιγμή που μια αρκούδα και ένας λύκος, επιτίθονται σε ένα ελάφι.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό ξεκινά με μια γαλήνια σκηνή, με ένα ελάφι και το παιδί της περπατούν χαλαρά μέσα στην πυκνή βλάστηση. Όμως η ηρεμία της νύχτας σύντομα θα διαλυόταν από μια απροσδόκητη συμμαχία που δημιουργήθηκε.

Από τα αριστερά, μια καφέ αρκούδα εξαπολύει ξαφνικά μια άγρια επίθεση.

Η μητέρα, οδηγούμενη από το ένστικτο, απαντά με έναν εκπληκτικό ελιγμό, για να προστατεύσει το παιδί της από τη διαφαινόμενη απειλή.

Ωστόσο, εκεί που φαίνεται ότι η κατάσταση μπορεί να γυρίσει υπέρ της οικογένειας των ελαφιών, ένας άλλος «παίκτης» μπαίνει στο θανάσιμο παιχνίδι.

Πίσω από την αρκούδα ξεπροβάλλει ένας λύκος, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που δημιουργεί η απόσπαση της προσοχής που προκαλεί η επίθεση της αρκούδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διάσημος περιβαλλοντολόγος Rick Steiner, μόλις είδε το αξιοσημείωτο υλικό, μοιράστηκε το δέος του, λέγοντας: «Είναι αυτή η φανταστική, πρωτοφανής δυναμική που συμβαίνει στην άγρια Αλάσκα που κάνει αυτό το μέρος τόσο ξεχωριστό».