Η πιο ζεστή ημέρα του δεκαημέρου θα είναι η προσεχής Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού που έκανε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Ύστερα από μια ακόμη βροχερή ανάπαυλα, που θα ξεκινήσει από σήμερα, Τρίτη, οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι ο υδράργυρος θα πάρει ξανά την… ανηφόρα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, οι θερμοκρασίες την Τετάρτη θα κυμανθούν σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Από την Πέμπτη, ωστόσο, ο καιρός θα ξεκινήσει να «πυρώνει» ξανά.

Οπως αναφέρει η ΕΜΥ, πέρα από λίγες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

«Καυτός» ο καιρός την Παρασκευή -Πτώση θερμοκρασίας από το Σάββατο
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι ακόμη πιο ζεστός, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προβλέπει την πιο «καυτή» μέρα του τρέχοντος δεκαημέρου. Ο γνωστός μετεωρολόγος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η θερμοκρασία την Παρασκευή θα «αγγίξει» τους 38 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τους 34 στη νησιωτική χώρα.

Δείτε την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:


Το Σάββατο, ωστόσο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας στην ανατολική και, κυρίως, βόρεια Ελλάδα. Οπως αναφέρει στην πρόγνωσή της για τον καιρό η ΕΜΥ, το Σάββατο ενδέχεται να σημειωθούν και βροχές στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Κυριακή ο καιρός θα γίνει γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, κυρίως στα ανατολικά.