Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Κίρκη», η οποία «χτυπάει» αυτή την ώρα την Κρήτη και την Αττική. Ήδη, σε αρκετές περιοχές οι δρόμοι έχουν γεμίσει νερά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όσους κυκλοφορούν.

Τα έντονα φαινόμενα «χτύπησαν» και την Αττική λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Έντονη βροχή παρατηρείται σε Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Κορυδαλλό και Μοσχάτο.

Το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr κατέγραψε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στα Σφακιά Χανίων όπου έπεσαν 34 χιλιοστά βροχής, ενώ ακολούθησαν ο Λέντας Ηρακλείου και η Κάνδανος Χανίων με 30 χιλιοστά βροχής. Δείτε τον πίνακα

Νωρίτερα, σημειώθηκαν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα το πρωί «χτύπησαν» στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στις Κυκλάδες, ενώ από το μεσημέρι επηρεάζουν σταδιακά και το υπόλοιπο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Κίρκη» στη Σούγια Χανίων.

Η κακοκαιρία «χτυπάει» αυτή την ώρα και τη Χαλκίδα με καταρρακτώδη βροχή, με τους δρόμους να έχουν πλημμυρίσει σε αρκετά σημεία της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!