«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική καθώς η κακοκαιρία Daniel δείχνει τα «δόντια» της από το πρωί της Τετάρτης με ισχυρές βροχοπτώσεις να μαίνονται ανά διαστήματα.

Η απογευματινή βροχή μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης έντασης έκανε την Αθήνα να μοιάζει με… Βενετία ενώ λίγο έλλειψε να αποβεί σοβαρότερη η κατάσταση όταν τα ορμητικά νερά παρέσυραν πολίτες.

">

Οι εικόνες είναι άνευ προηγουμένου που καταγράφηκαν στην Αθήνα, μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος λόγω της κακοκαιρίας Daniel, αφού μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος, συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό, μία γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Βασιλίσσης Σοφίας!

Τα βίντεο κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν ανθρώπους να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι στη μέση του δρόμου με δύο γυναίκες να μην τα καταφέρνουν.

Την μια προσπαθεί και τα καταφέρνει ένας άνδρας να την σηκώσει ενώ η άλλη παρασύρεται για αρκετά μέτρα μέχρι τελικά να πιαστεί από μία κολώνα σηματοδότησης.

Μάλιστα κλειστός παραμένει προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους, καθώς η κακοκαιρία Daniel πλήττει την Αττική.

Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Παρόμοια κατάσταση και στο Μοναστηράκι.