(Ανανέωση αρχικού κειμένου 17:56). Την άρση διακοπής της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας ανακοίνωσε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα η Νέα Οδός.

Νωρίτερα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, μέχρι και τα διόδια στα Οινόφυτα και λίγο αργότερα μέχρι τα διόδια της Τραγάνας.

Η νεώτερη ανακοίνωση από τη Νέα Οδό

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι άρθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας και τα οχήματα με αλυσίδες κυκλοφορούν κανονικά εντός του αυτοκινητοδρόμου.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Λαμίας είναι σε ισχύ.

Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV