Την οικολογία με το πορνό συνδυάζει μία εταιρία, η οποία έχει ήδη φυτεύει 22.900 δέντρα, απλώς πραγματοποιώντας την ευχή ενός πελάτη της.

Η καμπάνια είναι προϊόν έμπνευσης ενός μέλους που ζήτησε από την ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου να «φυτεύει ένα δέντρο κάθε φορά που ένα μοντέλο έρχεται σε οργασμό», όταν διενεργήθηκε μαραθώνιος πραγματοποίησης ευχών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ιστοσελίδας, αυτή φυτεύει ένα δέντρο κάθε φορά που ένας επισκέπτης στέλνει/αγοράζει «δονήσεις», που «ενεργοποιούν» το sex toy με το οποίο ικανοποιείται εκείνη τη στιγμή on camera ο εκάστοτε performer.

Για το κοινωφελές έργο, η ιστοσελίδα συνεργάζεται με τις οργανώσεις Tree-Nation, One Tree Planted και το ίδρυμα Arbor Day Foundation, με τον αντιπρόεδρό της Άντριαν Στόουνμαν να εξηγεί: «Το ImLive ως οργάνωση υπήρξε ανέκαθεν μεγάλος υποστηρικτής της περιβαλλοντικής προστασίας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι από το να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο ότι αγκαλιάζουμε τα δέντρα με το να φυτέψουμε μερικά ανά τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!