Η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο (04/05), σε ηλικία 77 ετών, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο θέατρο.

Η ηθοποιός Άννα διέγραψε μια σπουδαία πορεία τόσο στο θέατρο – ιδίως το λεγόμενο Ελεύθερο Θέατρο – όσο και στη μικρή οθόνη. Ένας από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της στην τηλεόραση ήταν αυτός στη σειρά «Μαντάμ Σουσού» της κρατικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η σειρά «Μαντάμ Σουσού» με την Άννα Παναγιωτοπούλου προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1986 και ολοκληρώθηκε σε 2 κύκλους και 26 ημίωρα επεισόδια. Πρόκειται για ριμέικ της ομώνυμης ασπρόμαυρης τηλεοπτικής σειράς του 1972 αλλά αποτελεί μια πιο ελεύθερη διασκευή του πρωτότυπου.

">

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη φτωχογειτονιά του Μπύθουλα, του σημερινού Κολωνού (κύκλος 1), και στο Κολωνάκι (κύκλος 2). Η Σουσού Παναγιώτου (Άννα Παναγιωτοπούλου) είναι μια φαντασιόπληκτη και μεγαλομανής – πλην πάμφτωχη – γυναίκα, η οποία ζει σε μια υποβαθμισμένη γειτονιά των Αθηνών. Όταν ανέλπιστα κληρονομεί μια περιουσία εγκαταλείπει τον φτωχό ψαρά σύζυγό της (Θανάσης Παπαγεωργίου) και μετακομίζει στο Κολωνάκι μπλέκοντας με έναν επικίνδυνο προικοθήρα, τον Μηνά Κατακουζηνό (Άγγελος Αντωνόπουλος).