Την τελευταία της πνοή άφησε χθες (3/4) η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία της. 

Ήταν μητέρα τριών παιδιών και πολύ επιτυχημένη στο χώρο της μόδας. Η είδηση του θανάτου της μέσω Instagram σκόρπισε θλίψη στους συγγενείς και τους χιλιάδες followers που είχε στα social media της.

Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Όπως διαβάζουμε στην τελευταία ανάρτηση: «Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής».

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη στο άκουσμα των θλιβερών νέων μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία τους, συνοδευόμενη από το παρακάτω μήνυμα:

«Με τη @laviniastathaki μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον.. από τότε είχαμε μια ζέστη επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή.. μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι.. θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας».