Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στη σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

«Εγώ τη Μάρθα τη γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο και ειλικρινή με θέληση για τη ζωή», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο πρώην σύζυγος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται αυτή την ώρα, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου», ήταν το μήνυμα της Κάτιας Δανδουλάκη, «Έφυγες χωρίς να προλάβω να σου πω πόσο σε αγαπώ», το «αντίο» από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, «Θα σε θυμάμαι πάντα Μαρθούλα μου», ο αποχαιρετισμός της Μαίρης Χρονοπούλου.

Από τα πιο συγκινητικά μηνύματα αυτό της κόρης του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρας: «Καλό ταξίδι στην αγαπημένη αδελφή του πατέρα μου Μάρθα».

«Καλό ταξίδι» στη Μάρθα Καραγιάννη ευχήθηκαν και ο Μίμης με τη Λουκίλα Πλέσσα αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά.

Ήδη πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Σούρας, ο γνωστός ψυχίατρος που ήταν στενός φίλος της ηθοποιού.

Όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους, η επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί θα γίνει πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποτέφρωση της σορού θα πραγματοποιηθεί στη Ριτσώνα.