Την διαφωνία της για τις επιλογές τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και της Μαρίας Σάκκαρη, ως Έλληνες αθλητές της χρονιάς εξέφρασε δημόσια η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 υποστήριξε το απόγευμα της Παρασκευής ότι στη θέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, Μίλτος Τεντόγλου.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία δεν δίστασε να ανοίξει συζήτηση με αρκετούς από όσους σχολίασαν την τοποθέτησή της.

Σε έναν από αυτούς τους μίνι διαλόγους, μάλιστα, η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως αθλήτριας της χρονιάς στην Ελλάδα.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα» έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!