Pronews TV
Αδιαμφισβήτητα, ένα μεγάλο ζήτημα όλων όταν πάμε να βάλουμε στο πιάτο μας λίγο παγωτό είναι πως θα το σερβίρουμε όταν αυτό είναι… «πέτρα».
Έτσι είτε πρέπει να περιμένεις βασανιστικά, είτε να παλέψεις με το θηρίο για να βγάλεις μερικά κακοφτιαγμένα τμήματα λαχταριστού παγωτού.
Όχι όμως πια. Ένα μαχαίρι χρειάζεσαι πριν πιάσεις την κουτάλα του παγωτού. Αφού περάσουμε το μαχαίρι από ζεστό νερό κάτω από τη βρύση, κάνουμε ρηχές τομές κατά μήκος της επιφάνειας του παγωτού στη συσκευασία.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία από την αντίθετη κατεύθυνση, σχηματίζοντας ουσιαστικά μικρά τετράγωνα. Αφού περάσουμε και το scoop του παγωτού από ζεστό νερό για μερικές στιγμές, το παγωτό βγαίνει πια πανεύκολα.