Στο παραπάνω βίντεο, θα δείτε τον 32χρονο Πίτερ Κίγκεν από το χωριό Κιμπβαστουίγιο της Κένυας ο οποίος «αναστήθηκε» στο νεκροτομείο κατά τη διάρκεια της ταρίχευσης, έπειτα από τέσσερις ώρες που τον πίστευαν νεκρό.

Ο άτυχος νεαρός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Κέριτσο την Τρίτη, αφού πρώτα είχε λιποθυμήσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον θείο του, ο Κίγκεν υπέφερε από στομαχικές διαταραχές. Έπειτα από ιατρική εξέταση στο νοσοκομείο, ανακοινώθηκε ο θάνατος του νεαρού άντρα και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για μια διαδικασία ταρίχευσης.

Σύμφωνα όμως με τη μαρτυρία του θείου του «μακαρίτη» και όσα μετέδωσε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός «Citizen TV», ο Κίγκεν αναστήθηκε.

Μόλις οι εργολάβοι κηδειών ξεκίνησαν τη διαδικασία ταρίχευσης-έκαναν μια τομή στο πόδι του για να του εκχύσουν φορμόλη-ο Κίγκεν άρχισε να φωνάζει από τους πόνους.

Σοκαρισμένοι οι νεκροθάφτες από την νεκρανάσταση ειδοποίησαν το ιατρικό προσωπικό.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες για την πληγή στο πόδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο Κίγκεν όσο και η οικογένειά του κατηγορούν τώρα το προσωπικό του νοσοκομείο για αμέλεια. Ωστόσο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής ιατρός του νοσοκομείου την κενυατική εφημερίδα «The Standard», η οικογένεια έσπευσε να μετακινήσει τον σύγχρονο «Λάζαρο» στο νεκροτομείο, χωρίς να περιμένει για πιστοποιητικό θανάτου.