Η αλήθεια είναι πως έχουμε ξανά δει έξαλλους πανηγυρισμούς, όμως σαν και αυτόν που σημειώθηκε από τον βοηθό προπονητή της Μποτοσάνι… έχουν πολλά χρόνια.

Μπορεί ο Ντιμιτρόβ να ήταν εκείνος που έσωσε τον βαθμό με «buzzer-beater» στο 90+4’ για τη Σέπσι (στην οποία αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης), στο ματς κόντρα στη Μποτοσάνι για την 1η κατηγορία της Ρουμανίας, όμως, εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων.

Ο λόγος για τον Μάριους Κροϊτόρου, ο οποίος με το που μπήκε το γκολ της ισοφάρισης εις βάρος της ομάδας του, βάλθηκε να γίνει viral με ένα ανεπανάληπτο ξέσπασμα. Αμέσως, έπεσε στο χορτάρι, άρχισε να «χτυπιέται» με μανία κι αφού δεν ξεθύμαινε, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο κι έφτασε μέχρι την περιοχή της Μποτοσάνι για να τα «ψάλλει» στους ποδοσφαιριστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποκορύφωμα ήρθε κατά την επιστροφή του στον πάγκο, με τον Ρουμάνο βοηθό να βγάζει και τη μπλούζα του και να απογειώνει έτσι την «έκρηξή» του, που όμοιά της έχουμε να δούμε χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα.