Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που δεν έχετε ανοιχτήρι ή έχει χαλάσει το υπάρχον και πρέπει επειγόντως να ανοίξετε μια κονσέρβα;

Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση, αρκεί να έχετε ένα κουτάλι κοντά σας.

Το βίντεο μας προτείνει τρία απλά βήματα:

1. Πιάστε γερά τη κονσέρβα με το ένα χέρι και στο άλλο χέρι πιάστε γερά του κουτάλι κοντά στο ξεκίνημα της λαβής.

2. Τρίψτε την άκρη του κουταλιού στην κορυφή της κονσέρβας μέχρι να δημιουργηθεί βαθούλωμα και να τρυπήσει το μέταλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3. Χρησιμοποιήστε την άκρη του κουταλιού για να κόψετε κυκλικά το καπάκι μέχρι να ανοίξει.