Το ίντερνετ έχει δώσει την δυνατότητα σε σεφ να δοκιμάζουν ιδιαίτερους και διαφορετικούς τρόπους για μαγείρεμα, όπως έκανε ο 33χρονος Κρεγκ Χάρκερ.

Ο νεαρός σεφ είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου «The George Pub and Grill» στο Ντουρχάμ κι ανέβασε εικόνες με τα κρέατα στο Facebook, με τους σοκαρισμένους πελάτες να αναρωτιούνται πώς τα κατάφερε.

Έτσι ο σεφ ανέβασε αυτό το βίντεο για να δείξει σε όλους πώς να το κάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σεφ αλατοπιπέρωσε τη μπριζόλα όπως συνήθως κάνουμε και μετά την έβαλε στην τοστιέρα, μέχρι που έγινε μίντιουμ-ρέαρ.