Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε κατά την ομιλία του στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο στο Περιστέρι τους λόγους για τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τολμά να προκηρύξει εκλογές.

«Αναρωτιέμαι, αφού ο κος Μητσοτάκης διατείνεται ότι έχει τόσο μεγάλη δημοσκοπική υπεροχή. Αφού όλα τα παπαγαλάκια και είναι πολλά, της κυβερνητικής προπαγάνδας, διατείνονται ότι η εκλογική αναμέτρηση θα είναι για αυτόν ένας υγιεινός περίπατος. Γιατί άραγε, δε σηκώνει το γάντι;».

«Γιατί δε προκηρύσσει τώρα εκλογές; Γιατί θέλει να καθίσει ως και τη τελευταία ημέρα γαντζωμένος στη καρέκλα της εξουσίας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

">

Και συμπλήρωσε: «Η απάντηση είναι προφανής: Γιατί η πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι όπως ορισμένοι επιθυμούν να τη παρουσιάσουν. Γιατί ο κος Μητσοτάκης φοβάται σα το διάολο το λιβάνι, τη λαϊκή ετυμηγορία. Γιατί ο κος Μητσοτάκης γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι την επόμενη των εκλογών δε θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και γιατί σκοπεύει, στη πορεία προς τις εκλογές, να επιστρατεύσει κάθε μέσο, προκειμένου να προστατεύσει το καθεστώς του».