Εξελίξεις υπάρχουν στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά τις παραιτήσεις στελεχών και τις καταγγελίες, βλέπουμε να τοποθετείται σε εκλόγιμη θέση ο σύντροφός της.  

Αίσθηση προκαλεί επίσης ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους εκλεκτούς της καρδίας της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.

">

Στην Α’ Αθήνας, η Ελένη Δημοπούλου που ήρθε 2η σε σταυρούς (2.828), μετακινήθηκε στην 4η θέση, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας (3ος σε σταυρούς) μετακινήθηκε στον Β3 Νοτίου Τομέα. Έτσι στο ψηφοδέλτιο της 25ης Ιουνίου δεύτερος είναι ο Αδαμάντιος Καραναστάσης, η Έλλη Ρούσσου και πλέον 4η η Ελένη Δημοπούλου.

Στην Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (πρώτη με 4.032 ψήφους) «εξαφανίστηκε». Στη λίστα πλέον είναι πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθεί ο Σπήλιος Ζαραρόπουλος, που λέγεται ότι είναι στενός φίλος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Αριστέα Γεωργοπούλου που ήρθε πρώτη σε ψήφους, μετακινείται στην 3η θέση της λίστας. Πρώτη πλέον είναι η Γεωργία Κεφαλά (ήταν 2η) και ο Δημήτρης Θεοδοσόπουλος.