Η Ελεάννα Θεωνά είναι σύμβουλος στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και καταγράφεται ότι οι γνωμοδοτήσεις της έχουν σημαντική επιρροή στις αποφάσεις που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου μεταναστών στην Ελλάδα.

">

Ανήκει στην πτέρυγα των «σκληρών» της κυβέρνησης που εκτιμούν ότι οι επόμενες εκλογές θα κριθούν από το κατά πόσο και πόσους ξένους θα μπορέσει το νυν κυβερνητικό σχήμα να κρατήσει έξω από την Ελλάδα ή να περιορίσει την κίνησή τους εντός Ελλάδος.

Όπως. άλλωστε έδειξε και η τελευταία δημοσκόπηση του pronews.gr, το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης ήρθε δεύτερο στις επιλογές των αναγνωστών στο ερώτημα «Ποιο είναι το σημ.αντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα;»,

Η Ε.Θεωνά (άνω σε φωτό με τον Κ.Μητσοτάκη στην πρόσφατη ΔΕΘ), αντιλαμβανόμενη το τι συμβαίνει, θέτει επιμόνως το ζήτημα το απελάσεων, αλλά μάλλον «εις ώτα μη ακουόντων»..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να έχει, η δυναμική πολιτική της παρουσία ξεχωρίζει, ειδικά σε αυτό τον πολιτικό χώρο που σπάνια παράγει δυναμικές γυναίκες στα πολιτικά δρώμενα,