Η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσε μέσω Twitter την απόφασή της να φύγει από το κόμμα ΜέΡΑ25 στις 2:29 τα ξημερώματα της Δευτέρας αφήνοντας αιχμές κατά του κόμματός του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς όπως λέει δεν ενημερώθηκε ποτέ για την «επικείμενη» διαγραφή της.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της στο Twitter πως υπάρχει στην ιστοσελίδα του κόμματος ανάρτηση με πρόταση για τη διαγραφή της, ωστόσο κανείς δεν την ενημέρωσε σχετικά παρά το γεγονός ότι η πρώην βουλευτής βρισκόταν στην πολύωρη συνεδρίαση της ΚΕ Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή.

">

Στην ανάρτησή της παραθέτει το άρθρο με την πρόταση για τη διαγραφή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του».

Τέλος, η ίδια γνωστοποιεί την πρότασή της να αποχωρήσει: «Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Σακοράφα:

«Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή : Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25.»

(https://mera25.gr/mideniki-anochi-stin-oligarchia-kai-ti-diaploki-o-g-varoufakis-proteinei-ti-diagrafi-tis-sofias-sakorafa-apo-to-mera25/?fbclid=IwAR1iVUHmPdnIDJQgXakkUPU56AmXd5McaFsE-CfMKwtFW9hglnlgP5w4xcU )

Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ.

Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του.

Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”.

Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!