Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας «επιτέθηκε» στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη με αφορμή δηλώσεις που έκανε για την υδροδότηση στον Βόλο.

">

Η Ε.Αγαπηδάκη αναφέρθηκε σήμερα στις περιοχές που έχει επανέλθει η υδροδότηση σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «στον Βόλο έχει ανακοινώσει και η τοπική αυτοδιοίκηση εκεί ότι το νερό δεν είναι για να το πιούν οι άνθρωποι, ούτε να πλύνουν το πρόσωπό τους. Το νερό αυτό είναι κατάλληλο για να κάνουν εργασίες. Μπορούν να πλύνουν ας πούμε κομμάτια στο σπίτι τους, να τα χρησιμοποιήσουν για τέτοιες εργασίες και τα λοιπά. Για να κάνουν μπάνιο οι άνθρωποι θα πρέπει να το βράζουν στους 100 βαθμούς τρία λεπτά, να το αφήσουν να κρυώσει και μετά».

Συγκεκριμένα ο Α.Μπέος είπε: «Βγήκε η Υφυπουργός κ. Αγαπηδάκη και είπε κάποια πράγματα για τον Βόλο. Για αγάπες καλή είναι. Σε ό,τι αφορά τον Βόλο να μην προτρέχει. Κάθεται σε ένα γραφείο και λέει ότι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους πολίτες. Το τηλέφωνο μου είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Να μην κάνει δηλώσεις χωρίς νόημα… Τρελαίνομαι όταν ακούγονται αηδίες από ανθρώπους που έχουν θέση ευθύνης. Να αφήσει τους λαϊκισμούς.

Ήρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός. Από πού ενημερώνεται η κ. Αγαπηδάκη. Aγάπησε με, κυρία Αγαπηδάκη. Πήραμε δείγμα από επτά διαφορετικά σημεία. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε σύντομα. Το νερό χλωριώνεται, αλλά δεν είναι πόσιμο. Το είπε σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ. Προτεραιότητα μας είναι το νερό και το ρεύμα».