Άνδρας τρέχει στην οροφή ενός κτιρίου στο κέντρο του Μανχάτα.

Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων, ντυμένος με κοστούμι και φορώντας επίσημα παπούτσια, διακρίνεται στην οροφή του 23-όροφου κτιρίου West Street Building, που βρίσκεται απέναντι από το Εθνικό Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ένα βίντεο δείχνει τον άνδρα να περπατά γύρω από μια γωνιακή σκεπή και να τραβάει φωτογραφίες. Στη συνέχεια, σταματά για να πάρει ένα τηλεφώνημα, ενώ βηματίζει μπρος-πίσω.

Μόλις τελειώσει το τηλεφώνημά του, ο άνδρας αρχίζει να τρέχει κατά μήκος των σκεπών της οροφής μέχρι να πλησιάσει ένα παράθυρο διαμερίσματος, από το οποίο στη συνέχεια εισέρχεται στο κτίριο.

Ο Erik Ljung τον κατέγραψε από τον τελευταίο όροφο του παρακείμενου κτιρίου 200 Liberty Street, και ο άνδρας φαίνεται θολωμένος από τη βροχή, καθώς τα ρούχα του χτυπιούνται από τον άνεμο.

Το κτίριο γοτθικού ρυθμού, που χτίστηκε το 1907 και ανακαινίστηκε το 2003, έχει ύψος λίγο πάνω από 324 πόδια.

«Έχω λάβει πολλές ερωτήσεις», γράφει η λεζάντα. «Δεν έχω ιδέα τι έκανε ο τύπος».

Σε δύο ξεχωριστές αναρτήσεις στο Reddit, οι οποίες κυκλοφόρησαν το βίντεο, ο Ljung παρείχε το πλαίσιο που τον οδήγησε στη λήψη του βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω ιδέα τι συνέβαινε εδώ», έγραψε. «Σήμερα το πρωί η ασφάλεια του κτιρίου από το οποίο εργάζομαι είπε ότι το βίντεο μοιράστηκε σε όλο το κανάλι τους στο Slack, ωστόσο και αυτοί δεν έχουν ιδέα τι συνέβαινε».