Αιφνιδιασμό, αμηχανία και έντονες αντιδράσεις προκαλούν στο Κίνημα Αλλαγής οι εξελίξεις που ακολούθησαν την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην προτείνει στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά στον Γιώργο Καμίνη, την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ερχόμενη σε ρήξη με τον πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ αλλά και ένα σημαντικό τμήμα της βάσης της παράταξης.

Ήταν μια κίνηση που, όπως λέγεται, «έχει αποκλειστικά την υπογραφή της Φώφης Γεννηματά» και φυσικά θα κριθεί στην κάλπη. Ήταν μια κίνηση που δεν περίμεναν ούτε τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που εξέφραζαν τη σιγουριά τους ότι ο κ. Βενιζέλος θα ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αλλά ούτε και οι στενοί της συνεργάτες. «Μας είπε ότι θα συναντήσει τον Βενιζέλο και το θέμα θα κλείσει», μετέδιδαν στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματι, η κυρία Γεννηματά, τηλεφώνησε στον κ. Βενιζέλο την Παρασκευή και του ζήτησε να συναντηθούν το Σάββατο. Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, καμία απολύτως επικοινωνία. Το διάστημα αυτό η αίσθηση ότι ο κ. Βενιζέλος θα ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ενισχύθηκε και από το γεγονός ότι κλήθηκε να ενισχύσει, την προεκλογική καμπάνια του κόμματος, μιλώντας σε εκδήλωση στο Περιστέρι.