Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, στο πλαίσιο του Ελληνο-Σαουδαραβικού Επιχειρηματικού Φόρουμ ανακοίνωσε την επέκταση των τεχνολογικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας. 

Σημείωσε επίσης ότι το «όραμα» του πρωθυπουργού να γίνει η Ελλάδα 100% ψηφιακό κράτος.

Την ανταλλαγή καλών πρακτικών, μηχανισμών αλλά και γνώσεων σε θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης, την ενδυνάμωση των σχέσεων και την επέκταση της συνεργασίας με την Σαουδική Αραβία σε ζητήματα τηλεπικοινωνίων, μικροδορυφόρων, τεχνητής νοημοσύνης, τόνισε στον χαιρετισμό του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης στο πλαίσιο του Ελληνο-Σαουδαραβικού Επιχειρηματικού Φόρουμ, το οποίο διοργανώνει η Enterprise Greece σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Πιερρακάκης είπε χαρακτηριστικά ότι «εργαζόμαστε να εμβαθύνουμε τις μεταξύ μας σχέσεις και να βρούμε συγκεκριμένα νέα project που μπορούμε να προχωρήσουμε».

Όπως είπε χαρακτηριστικά το νομοσχέδιο «Αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών και άλλες διατάξεις» δίνει την δυνατότητα για επέκταση των διμερών σχέσεων για θέματα τεχνολογίας, καθώς «μπορούμε να μάθουμε από κοινού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην πορεία και την εξέλιξη των πρωτοβουλιών και ενεργειών του υπουργείου τα τελευταία τρία χρόνια κάνοντας λόγο για το όραμα του πρωθυπουργού να καταστήσει την Ελλάδα 100% ψηφιακό κράτος.