Ο βουλευτής της «Νίκης» Νικόλαος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή για τα Χριστούγεννα και έδωσε ένα πολιτικό στίγμα που επιβεβαιώνει γιατί ο Κ.Μητσοτάκης κυβερνά ανενόχλητος, παρά το γεγονός ότι τα θεωρούμενα «δεξιά» κόμματα, τρία στον αριθμό, συγκεντρώνουν συνολικά 34 έδρες στη νυν Βουλή :

">

Στη σύντομη παρέμβασή του, ο -γιατρός στο επάγγελμα- βουλευτής είπε τα βαθυστόχαστα:

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι. Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά, τους γονείς, και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε, ξέρετε, και “το ξύλο της χρονιάς”.

Λοιπόν, οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε, μάλιστα, ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο» τονίζοντας μάλιστα πως τα «απύλωτα στόματα» είναι τα ΜΜΕ.

Από τύπους σαν κι αυτόν οι πολίτες περιμένουν να ασκηθεί κριτική κατά της κυβέρνησης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!