Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλη τη νύχτα συνεργεία της περιφέρειας για να κρατήσουν το εθνικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με την Τροχαία η εθνική οδός έκλεισε από τις 5:30 π.μ. από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά έως τη Λαμία.

Οι οδηγοί καθοδηγούνται από αστυνομικούς και με αναστροφή αλλάζουν πορεία επιστρέφοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί στο επόμενο τρίωρο.

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν αυτοκίνητα στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Κι αυτό, διότι πριν μια ώρα η εθνική οδός έκλεισε από τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά έως τη Λαμία.

Έτσι, οι οδηγοί καθοδηγούνται από αστυνομικούς και με αναστροφή αλλάζουν πορεία επιστρέφοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί στο επόμενο τρίωρο.

Προβλήματα υπάρχουν και στην Παλιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θήβας. Από τον κόμβο των Βιλίων μέχρι τα Βίλια, η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Τέλος, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Διονύσου, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) μέχρι τη θέση Άγ. Πέτρος, στην Πεντέλη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.