Αναστάτωση επικράτησε χθες σε πτήση της Wizz Air από το Λονδίνο προς τη Μαδέιρα, καθώς μια μεθυσμένη γυναίκα επιτέθηκε στο πλήρωμα και τους συνεπιβάτες της, με αποτέλεσμα οι πιλότοι να κάνουν αναγκαστική προσγείωση στη Λισαβόνα.

Όπως αναφέρει η DailyMail, η αστυνομία μπήκε μέσα στο αεροπλάνο για να συλλάβει τη μεθυσμένη γυναίκα που προκάλεσε την αναστάτωση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Γκάτγουικ χθες στις 17:30 και αναμενόταν να προσγειωθεί στη Μαδέιρα περίπου στις 21:30 (τοπική ώρα). Όμως, τελικά, γύρω στις 20:00 προσγειώθηκε αναγκαστικά στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα.

Ένας επιβάτης από την Πορτογαλία μίλησε στην τοπική εφημερίδα Jornal da Madeira όσο το αεροπλάνο βρισκόταν ακόμη στο αεροδρόμιο Humberto Delgado της Λισαβόνας, λέγοντας ότι «μας έφεραν εδώ εξαιτίας μιας μεθυσμένης γυναίκας που άρχισε να επιτίθεται σε άλλους επιβάτες και στο πλήρωμα».

«Ενημερωθήκαμε μετά την επιβίβαση της αστυνομίας ότι το αεροπλάνο επρόκειτο να φύγει από τη Λισαβόνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν υποτίθεται ότι έπρεπε να είχε φτάσει περίπου στις 21:25 στη Μαδέιρα. Αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουμε στον προορισμό μας με περισσότερες από έξι ώρες καθυστέρηση», πρόσθεσε ο επιβάτης.

Η πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha ανέφερε ότι τα προβλήματα προκλήθηκαν από δύο «μεθυσμένους επιβάτες» στο Airbus A321 της Wizz Air και ανέφερε ότι και οι δύο συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">