(Ανανέωση αρχικού κειμένου 07:07) Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών στη λεωφόρο Αθηνών καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων αυτή τη ώρα διεξάγεται από δύο λωρίδες λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ έξω από το Δαφνί.

Η κίνηση στο σημείο είναι στο «κόκκινο». Όπως εξήγησε ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, τα έργα για την αποκατάσταση της θραύσης του αγωγού διεξάγονταν όλο το βράδυ αλλά δεν είχαν τελειώσει μέχρι το πρωί.

Σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί περίπου στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το μποτιλιάρισμα λίγο πριν τις 8 το πρωί έφτανε μέχρι το Χαϊδάρι με την κατάσταση να επιδεινώνεται όσο περνάει η ώρα.

Εντωμεταξύ αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Αιγάλεω και στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προβλήματα για τους οδηγούς και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον Καρέα προς Κατεχάκη και την κάθοδο της Κηφισίας.

Στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου ατυχήματος στην δεξιά λωρίδα μετά την έξοδο Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30′ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Δείτε εικόνα της κίνησης λίγο μετά τις 8 το πρωί:


Πολύ αυξημένη κίνηση συναντούν από νωρίς το πρωί οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο καθώς λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ έξω από το Δαφνί η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από μια λωρίδα.

Όπως εξήγησε ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, τα έργα για την αποκατάσταση της θραύσης του αγωγού διεξάγονταν όλο το βράδυ αλλά δεν είχαν τελειώσει μέχρι το πρωί.

Σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί περίπου στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το μποτιλιάρισμα λίγο πριν τις 7 το πρωί έφτανε μέχρι το Χαϊδάρι με την κατάσταση να επιδεινώνεται όσο περνάει η ώρα.

«Πρόκειται για τον πιο δύσκολα κυκλοφοριακό δρόμο της Αττικής» εξήγησε ο κ. Λογοθέτης εκφράζοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο το μποτιλιάρισμα να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!