Aύριο Πέμπτη, 14/12 θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος αλλά και σε άλλους δρόμους των Νοτίων Προαστίων,  λόγω ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου.

">

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο πλαίσιο των εργασιών που γίνονται στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού βρέθηκε μια βόμβα από το παρελθόν και πρέπει να εξουδετερωθεί.

Η συγκεκριμένη είναι η τρίτη που εντοπίζεται μέσα σε διάστημα μόλις λίγων μηνών.

Ειδικότερα σε οδικά τμήματα της περιοχής των Δήμων Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 14/12/2023 κατά τις ώρες 11.00΄έως 13.00, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

* Λ. Ποσειδώνος, από τη διασταύρωση με τη Λ. Αλίμου έως το ύψος της Πλατείας Βεργωτή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,

* Οδός Ευρυάλης,

* Οδός Θήτα, από τη συμβολή της με τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος έως τη συμβολή της με την οδό Ελληνικού,

* Οδός Ιώτα,

* Οδός Ελληνικού, από τη συμβολής της με την οδό Θήτα έως τη συμβολή της με την οδό Ιώτα.

– Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από την Τετάρτη 13/12/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 14/12/2023 και ώρα 13.00΄, στις κατωτέρω οδούς ως εξής:

* Οδός Ευρυάλης,

* Θήτα, από τη συμβολή με τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος έως τη συμβολή με την οδό Ελληνικού,

* Ιώτα,

* Οδός Ελληνικού, από το ύψος της οδού Θήτα έως το ύψος της οδού Ιώτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.