Για θανάτους παιδιών από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού προειδοποιεί ο Dr. Tony Hinton, o οποίος είναι Σύμβουλος ΩΡΛ Χειρουργός στο New Victoria Hospital.

«Αν κοιτάξετε την αμερικανική μελέτη για την Pfizer η οποία (ακόμα) βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι τώρα έχουν 2.000 παιδιά στην κλινική τους δοκιμή.

https://www.vimeo.com/613519032

Μόνο τα μισά απ’ αυτά τα παιδιά έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer και μέχρι στιγμής υπάρχει ένα πλήθος παιδιών που υπέστησαν μια κατάσταση που ονομάζεται εν τω βάθει φλεβοθρόμβωση, που είναι θρόμβωση στο πόδι.

Σε 2 απ’ αυτά τα παιδιά, ο θρόμβος στη συνέχεια πήγε στον πνεύμονα, κάτι που ονομάζεται πνευμονική εμβολή και έχει ποσοστό θνησιμότητας 1%…

Αν εμβολιάσουμε και τα 5 εκατομμύρια μαθητών λυκείου στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε 100 θανάτους παιδιών», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Dr. Hilton πήρε την ιδιότητα του γιατρού στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ το 1984 και ειδικεύτηκε στη χειρουργική από το 1986.

Αφού κατείχε ανώτατη θέση στο Manchester Royal Infirmary, πέρασε χρόνο ως ανώτατος γραμματέας σε πολλά Νοσοκομεία Διδασκαλίας του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων της Great Ormond Street, The Royal National Throat, Nose and Ear Hospital και του St. George’s Hospital.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!